Operator Medical Device

Productie

Ben jij een kwaliteitsgerichte en nauwkeurige operator medical device die ons team komt versterken?

Wij zijn dé oog-experts, een groeiend internationaal high tech familiebedrijf met vestigingen in 7 landen. We ontwikkelen en produceren implantaten en disposable accessoires en verkopen deze aan oogartsen op het hoogst mogelijke niveau. Toch zie je bij ons ook de Groningse nuchterheid: CEO Erik Jan Worst zwaait je ’s ochtends tegemoet vanuit zijn kantoor. Zie ook www.ophtec.com.

Wij hebben een mega ambitie waar jij onderdeel van kunt uitmaken: in 10 jaar tijd onze omzet verviervoudigen. Daarbij investeren we in onder andere onze branding, innovatie én mensen.

“Hier ben je geen nummertje, maar doe je er echt toe”

Jouw nieuwe team

De afdeling productie is gericht op het tijdig, efficiënt en op kwalitatief hoog niveau maken van intraoculaire lenzen. Er wordt nauw samengewerkt om efficiënt te werken en flexibel zijn als dat nodig is.

We bieden jou een prachtige kans om onderdeel te worden van een zeer ervaren, divers en deskundige team. We zijn op zoek naar een structurele aanvulling op ons huidige team, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Wie jij bent, waar je voor staat en naartoe wilt is voor ons belangrijk.

Wat ga je doen?

Als operator medical device bedien je diverse machines binnen onze productieomgeving. Je voert de werkzaamheden op een dusdanige wijze uit dat alles aan hoge normen voldoet. Het werk is voor een groot gedeelte handmatig van aard en vanachter een microscoop.

Niet alleen dat vraagt scherpte en nauwkeurigheid. Belangrijke aspecten van het werk zijn het correct volgen van voorgeschreven procedures, instructies en richtlijnen, het vastleggen van productie activiteiten, het uitvoeren van inspecties op het product (de lens) en het actief bijdragen aan verbetering.

Ook vindt er in toenemende mate een uitwisseling plaats met Logistiek. De operator functie is biedt daarmee veel dynamiek, afwisseling en ruimte voor individuele groei.

Uiteraard beheers je dit niet zomaar. Er ligt een goed inwerktraject klaar waarbij je wegwijs wordt gemaakt in de aanwezige processen en technieken. Zo word je gaandeweg breed inzetbaar op de productielijnen. Van hieruit specialiseer je je in een of meer onderdelen van het productieproces zoals technieken, kwaliteitscontrole, coaching, coördinatie, etc.

Wil je meer weten over werken op de productie? Lees het verhaal van Eli hier.

 

Jouw profiel

 • Een technische georiënteerde opleiding op minimaal MBO-3 of 4 niveau, bij voorkeur fijnmechanica, werktuigbouwkunde of elektrotechniek, chemie of life sciences.
 • Enkele jaren ervaring als Operator of Technicus én de ambitie om als Operator verder te groeien. De functie is uitermate geschikt voor iemand die al ervaring heeft en toe is aan een nieuwe uitdaging in een andere omgeving,
 • Je bent een pragmatische teamspeler, maar ook kwaliteitsgericht, detaillistisch van nature en nauwkeurig ingesteld.
 • Ervaring met het werken vanuit werkvoorschriften en procedures is gewenst.
 • Ervaring in de farmaceutische of medical device industrie, met GMP, kwaliteitssystemen (ISO) en Lean is een pré.
 • Communicatief vaardig, met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pré.

Wat bieden we jou?

Een functie binnen een enthousiast team van medewerkers in een internationaal actieve organisatie. Daarnaast gaan wij een gave tijd tegemoet waarin we gaan groeien als bedrijf maar waarbij ook de individuele medewerker volop kansen krijgt. Daarom bieden wij jou:

 • Een goed salaris (inclusief 13e maand).
 • Reiskostenvergoeding.
 • Winstdeling.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden.
 • Fiscaal voordeel bij aanschaf van een fiets en een fitnessabonnement.

Maar bovenal een gezellige en informele werksfeer met aandacht voor teambuilding en ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien.

Vragen of meer weten?

Heb je na het lezen nog vragen of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Jeffrey Staal (Manager Productie) of Anne Alberda (HR Business Partner). Jeffrey en Anne vertellen je graag meer over de vacature en kunnen al je andere vragen over Ophtec beantwoorden.

Jeffrey Staal
Manager Productie
Telephone: 050-5251944

Solliciteer direct

Wacht niet langer en solliciteer als jij denkt dat dit over jou gaat! Stuur je CV en korte motivatie naar solliciteren@ophtec.com of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Sollicitatie formulier

Max. file size: 64 MB.