Medewerker Financiële Administratie

Ben jij de financiële specialist die we zoeken?

Ben jij de financiële specialist die droomt over cijfers, een kritische blik heeft en resultaatgericht is? Heb je affiniteit met een productieomgeving en herken je jezelf als iemand die zich niet snel van zijn stuk laat brengen en zich uitstekend redt met zijn werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Finance team bestaat uit 5 personen die samen verantwoordelijk zijn voor de interne en externe financiële en bedrijfseconomische informatievoorziening. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het betalingsverkeer, de financiële administratie, de salarisadministratie, evenals de planning- en control cyclus.

Doelen en verantwoordelijkheden

Jouw focus ligt op het verzorgen van de financiële administratie, inclusief het voorbereiden van de maandrapportages van OPHTEC GmbH en OPHTEC USA.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van OPHTEC BV en OPHTEC USA.

Je levert specificaties aan t.b.v. de maand- en jaarrapportages voor diverse bedrijfsonderdelen.

Je maakt en beheert de kostprijscalculaties van onze innovatieve producten.

Ervaring en opleiding

Een afgeronde opleiding HBO Bedrijfsadministratie, SPD of een vergelijkbare richting, aangevuld met ervaring binnen de profit sector. Werkervaring binnen een productieorganisatie is een pré.

Aantoonbare kennis van kostprijscalculaties

Beheersing van Excel op gevorderd niveau.

Kennis van Exact Globe is een pré.

Het (als achtervanger) kunnen voeren van de salarisadministratie is een pré.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift, is een must. Kennis van de Duitse taal is een voordeel in de samenwerking met Ophtec GmbH.

Wil jij samen met ons verder bouwen aan een sterke Finance afdeling die kan ondersteunen in het verwezenlijken van de visie voor de komende jaren? Wacht niet langer en solliciteer! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anton Bakker, Plant Controller. Hij geeft je graag alle informatie over het team en deze uitdagende functie.
Solliciteer
Max. file size: 64 MB.