Development Engineer (32-38 uur)

Ben jij de Development Engineer die wij zoeken?

Wij zoeken iemand die enthousiast wordt van kansen en ontwikkelingen in de markt op het gebied van R&D en deze weet om te zetten in een succesvol projectresultaat. Jij kunt projecten coördineren maar krijgt ook energie van de operationele werkzaamheden die daarbij komen kijken. Jij weet als relatiebouwer hoe je de verbinding zoekt met externe partijen om de voortgang van het project te bevorderen. Dat kun jij ook als geen ander met je naaste collega(‘s) en andere afdelingen.

Het New Business Development team waarin jij een rol in krijgt, bestaat uit 6 enthousiaste collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van innovatieve hoogwaardige intraoculaire lenzen en accessoires. We bieden jou een prachtige kans om onderdeel te worden van een heel divers team van 1 Development Leader, 3 collega’s met jarenlange ervaring maar ook 2 ambitieuze young professionals die nog aan het begin van hun carrière staan, zich nog volop willen ontwikkelen en jouw ervaring goed kunnen gebruiken.
Met gave nieuwe projecten in het vooruitzicht voel jij je als een vis in het water. Je houdt ervan uitgedaagd te worden, om te kleuren buiten de lijntjes en hebt oog voor intelligente innovatie.
Wat ga je doen?

• Je ontwikkelt in samenspraak met de Sr. Research Engineer productconcepten in de pre study fase en development fase tot commerciële producten.

• Je ontwikkelt meet- en testmethoden conform geldende ISO standaarden om product research en development te kunnen doen.

• Het coördineren van projecten en de daarbij komende coaching van collega’s.

• Om je kennis bij te houden en geïnspireerd te raken bezoek je beurzen, congressen en voer je overleg met Marketing, Sales, Klinische Zaken en de afdeling Regulatory.

Jouw profiel

• Je beschikt over een afgeronde technische HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Biomedical Engineering of vergelijkbaar.

• Je bent toe aan een vervolgstap in je carrière na minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de Medical Device industrie.

• Je bent creatief, zorgvuldig en hebt oog voor detail, je beschikt over analytisch vermogen en bent in staat om een oordeel te vormen en deze onder woorden te brengen.

• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk.

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer! Heb je nog vragen? Paolo Soleri (Development Leader) beantwoordt ze heel graag. Je kunt hem bereiken via 050 – 52 519 44.

Solliciteren
Max. file size: 64 MB.